Kunt u deze Reiscourant niet goed lezen, klik hier 

nr. 4, 2013

Beste reiziger,

Deze zomer heb ik genoten van een fijne vakantie op het bijzonder mooie eiland Vlieland. Daarnaast heb ik op 10 september het cruise schip Silver Whisper bezocht en heb ik een interessant gesprek gehad met Petra over Myanmar.


 

Eilandgasten

In augustus ben ik op het bijzondere eiland Vlieland geweest en heb gelogeerd in appartement De Horizon. Lekker met je voeten in het zand, genieten van een drankje bij de haven en slenteren over de boulevard….. Eilanden kennen het ultieme vakantie gevoel, in deze Reiscourant een aantal eilanden uitgelicht.

Lees meer......

 

 

Cruise Silver Sea

Afgelopen 10 september heb ik het schip Silver Whisper mogen bewonderen. Vanuit de Pasenger Terminal in Amsterdam heb ik samen met een aantal reisagenten een rondleiding gekregen over het schip. Ook hebben diverse rederijen met luxe en kleinschalige schepen een korte presentatie gegeven. Oktober is benoemd tot cruisemaand, in landelijke dagbladen zullen artikelen verschijnen over cruises en ook hebben rederijen diverse interessante aanbiedingen. 

Lees meer......

 

 

 

Mystiek Myanmar

 

Fervent reizigster Petra O'Bryan vertelde me over haar intrigerende reis naar Myanmar. Een land met een zeer authentieke cultuur en prachtige bevolking. Een kleine impressie. 

 

Lees meer......

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, volg Reisregisseur op Facebook!                 

 

REISREGISSEUR

Anne Mare van Linde

 

088-0660897

info@reisregisseur.nl

www.reisregisseur.nl

www.indonesieregisseur.nl

        

 

 

Wilt u deze Reiscourant niet meer ontvangen, schrijf u hier uit