Kunt u deze Reiscourant niet goed lezen, klik hier 

nr. 5, 2013

Beste reiziger,

Dit kwartaal zijn er natuurlijk weer mooie reizen gemaakt, onder andere naar de Nederlandse Antillen en Flores. Nu het jaar zijn einde nadert kijken we alvast vooruit naar alle mooie reizen die in 2014 in ons verschiet liggen.


 

Nederland in de verte 

Afgelopen november brachten Koning Willem Alexander en Koningin Maxima een bezoek aan het Caribische deel van het Koninkrijk. De eilanden Sint Maarten, Saba, Sint Eustatius, Bonaire, Curaçao en Aruba mochten het Koninklijk paar verwelkomen. Reisregisseur is bekend met dit gebied na een verblijf van een halfjaar op het kleine eiland Saba.

Lees meer......

 

Reis naar Flores

Margreet Luikinga en Kim Paffen hebben onlangs een mooie reis naar Bali, Flores en Komodo ondernomen. Tijdens deze reis hebben zij prachtige foto's gemaakt. Een kleine impressie van hun reis kunt u hier zien.

Bekijk de foto's......

 

 

 

Trends voor 2014

December is de maand van terugblikken op het afgelopen jaar, de Top 2000, het jaaroverzicht van NOS en de Oudejaarsconference. Reisregisseur kijkt liever vooruit en publiceert een top vijf vakantietrends voor 2014. 

 

Lees meer......

 

 

 

 

Fijne feestdagen en een goed 2014!

Reisregisseur wenst u hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2014! In het nieuwe jaar ben ik u weer graag van dienst bij het verzorgen van uw reis. 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, volg Reisregisseur op Facebook!                 

 

REISREGISSEUR

Anne Mare van Linde

 

088-0660897

info@reisregisseur.nl

www.reisregisseur.nl

www.indonesieregisseur.nl

        

 

 

Wilt u deze Reiscourant niet meer ontvangen, schrijf u hier uit