Kunt u deze Reiscourant niet goed lezen, klik hier 

nr. 7, 2014

Beste reiziger,

Begin juni heb ik het bijzondere cruiseschip Queen Elizabeth mogen bezoeken, een waar Titanic gevoel. Ook is dit kwartaal de lijst met de 50 beste restaurants ter wereld gepubliceerd, welk restaurant staat op nummer 1? Nu het Nederlands elftal door is naar de achtste finales, neemt Reisregisseur de volgende tegenstander Mexico eens onder de loep.

 

Bezoek cruiseschip Queen Elizabeth 

Afgelopen 6 juni heb ik het schip Queen Elizabeth van rederij Cunard Line mogen bewonderen. Bekend van de Trans-Atlantische oversteken, varen de schepen van deze rederij nu over de hele wereld.

Lees meer......

 

 

Lekker eten op reis

Reizen en lekker eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Eind april kwam de lijst met de 50 beste restaurants ter wereld uit. Op nummer 1 staat restaurant Noma in Kopenhagen. Zelf heb ik hier (nog) nooit gegeten, het zal ongetwijfeld een bijzondere belevenis zijn. Hoe vind je nu een lekker, betaalbaar lokaal restaurant op je vakantiebestemming?

Lees meer......

 

Volgende tegenstander Mexico

Het Nederlands elftal heeft een zeer goede poule achter de rug op het WK voetbal in Brazilië. Achtereenvolgens zijn Spanje, Australië en Chili verslagen om nu op te laden voor de wedstrijd tegen Mexico. Dit Zuid-Amerikaanse land is niet alleen een geduchte tegenstander, maar heeft ook de nieuwsgierige reiziger veel te bieden.

Lees meer......

 

Goede reis!

Reisregisseur wenst iedereen deze zomer een goede reis en fijne vakantie.

 

 

 

 

          

 

REISREGISSEUR

Anne Mare van Linde

 

088-0660897

info@reisregisseur.nl

www.reisregisseur.nl

www.indonesieregisseur.nl

        

 

 

Wilt u deze Reiscourant niet meer ontvangen, schrijf u hier uit