Kunt u deze Reiscourant niet goed lezen, klik hier 

nr. 8, 2014

Beste reiziger,

Deze zomer hebben vele mensen een mooie reis gemaakt en inmiddels zijn we allemaal weer op weg naar de winter. In deze nieuwsbrief vindt u een artikel over een aantal bijzondere festivals en evenementen in het buitenland die een bezoek zeker waard zijn. Daarnaast leest u tips voor een leuk verblijf tijdens de aankomende jaarwisseling. Ook is er een stedenspecial gewijd aan de prachtige stad Barcelona.


Festivals wereldwijd 

Tijdens de zomermaanden vinden er in Nederland vele festivals plaats, zelf heb ik het prachtige Into The Great Wide Open mogen bezoeken. Een grandioos meerdaags muziek en kunst festival. Een festival biedt een leuke kijk op de tradities en gebruiken van een cultuur. Welke festivals buiten ons eigen land verdienen een bezoek?

Lees meer......

 

Oud en nieuw vieren in het buitenland

Het lijkt nog ver weg, maar over een paar maanden begint al weer het nieuwe jaar. Heeft u al plannen waar u de jaarwisseling wilt vieren? Samen met familie en vrienden, maar dan niet met een oliebol kijkend naar de oudejaarsconference? Reisregisseur heeft een paar bijzondere bestemmingen voor u op een rijtje gezet om het nieuwe jaar sensationeel in te luiden. 

Lees meer......

 

Bijzonder Barcelona

Nu het najaar op onze deur klopt, gaan we graag een stedenreis maken. Een korte break uit de dagelijkse sleur op een intrigerende locatie! Barcelona biedt een heerlijke mediterrane sfeer, een lekker klimaat en als klap op de vuurpijl een fijn strand dichtbij.

Lees meer......

 

 

Thema reizen Indonesië

Om u meer inspiratie te geven voor een reis naar het bijzondere Indonesië zijn op de website Indonesiëregisseur.nl nieuwe pagina's toegevoegd. Deze pagina's bevatten diverse thema's om u een goed beeld te geven van de vele schatten die dit prachtige land te bieden heeft.

Klik hier voor de themareizen......

 

 

      

REISREGISSEUR

Anne Mare van Linde

 

088-0660897

info@reisregisseur.nl

www.reisregisseur.nl

www.indonesieregisseur.nl

        

 

 

Wilt u deze Reiscourant niet meer ontvangen, schrijf u hier uit