Eiland special

Bali – eiland der Goden

Reisregisseur - BaliHet prachtige Bali spreekt tot een ieders verbeelding. Schitterende zandstranden, mooie hotels en een intrigerende cultuur is slechts een greep uit de veelzijdigheid van het eiland. Naast prachtige natuur bestaande uit vulkanen, groene rijstterrassen en een kleurrijke onderwater wereld, biedt Bali ook culinaire verwennerij. Een bezoek aan Bali is een ware ontdekkingsreis!

Curaçao – een eiland vol verassingen

Reisregisseur - CuracaoCuraçao is levendig en kleurrijk. Dit is onder meer te zien in de gekleurde handelsgebouwen in Willemstad en het enthousiasme van de bewoners. Ontspan op de witte stranden of geniet van een fantastische wandeltocht of een jeepsafari. Laat je verleiden door Curaçao met haar hagelwitte stranden, adembenemende duiklocaties, spannende outdoor avonturen en dynamische Afrikaans-Caribische cultuur!

 

Ibiza – om verliefd op te worden

Reisregisseur - Ibiza - San AntonioOp Ibiza, één van de Balearen, wacht natuur, cultuur en plezier. De stranden en baaien zijn allen even mooi, maar ook het binnenland is zeer de moeite waard. Het eiland wordt wereldwijd gezien als hotspot van de clubscene waar beroemde DJ’s en de jetset elkaar ontmoeten. Maar Ibiza kent ook een andere kant in onder andere het historische centrum met smalle straatjes. Kom en laat u betoveren door dit magische eiland!

 

Kanaaleilanden – exotische mix van Britse traditie en Franse charme!

Reisregisseur - KanaaleilandenDe Kanaaleilanden bestaande uit Jersey, Guernsey, Herm, Sark en Alderney zijn gelegen vóór de Normandische kust en behoren tot het Britse Gemenebest. De eilanden lenen zich uitstekend om het actieve met het Bourgondische te combineren. Op deze eilanden heerst een mix van Engelse en Franse sfeer. U vindt er leuke stadjes en dorpjes, interessante bezienswaardigheden, glooiende heuvels en woeste baaien met klifpaden, waar het heerlijk fietsen en wandelen is. De vegetatie op de eilanden doet bijna subtropisch aan. De keuken – met de Franse invloeden onmiskenbaar aanwezig – lijkt wel speciaal voor fijnproevers geschapen!

Neem voor een passend advies contact op met Reisregisseur Anne Mare van Linde