Koninklijk paar bezoekt Antillen

Reisregisseur - Saba

Saba

Afgelopen november brachten Koning Willem Alexander en Koningin Maxima een bezoek aan het Caribische deel van het Koninkrijk. De eilanden Sint Maarten, Saba, Sint Eustatius, Bonaire, Curaçao en Aruba mochten het Koninklijk paar verwelkomen. Reisregisseur is bekend met dit gebied na een verblijf van een halfjaar op het kleine eiland Saba.

Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius (de Bovenwindse eilanden) hebben een bijzondere cultuur. Op Sint Eustatius en Saba zijn alle huizen en gebouwen in de traditionele kleuren rood, groen en wit geschilderd.

Reisregisseur - Sint Maarten

Sint Maarten

Sint Maarten bestaat uit een Nederlands en Frans gedeelte en is een combinatie van mooie stranden, lekker eten en prachtige hotels. Op Saba vindt u de kortste commerciële landingsbaan ter wereld en de hoogste berg van ons Koninkrijk. Hier kunt u mooie wandelingen maken en voor de kust vindt u bijzondere duiklocaties. Het landschap van Sint Eustatius kenmerkt zich door een slapende vulkaan. Het eiland is net als Saba erg groen en toeristen komen veelal voor de ongerepte natuur. Het eiland heeft ook een aantal mooie stranden.

Reisregisseur - Sint Eustatius

Sint Eustatius

Neem voor een vrijblijvend voorstel contact op met Reisregisseur.