Reizen op maat

Themareizen - reizen op maat - camper Canada

camper Canada

Reisregisseur is gespecialiseerd in reizen op maat. Vele reisorganisaties bieden pakketreizen aan die samengesteld zijn voor de gemiddelde reiziger. Echter is elke reiziger uniek en is daarom ook elke reis uitzonderlijk.

Reizen die op maat voor u samengesteld worden geven u de vrijheid van het reizen op uw eigen manier. Overnachten in het specifieke hotel dat u voor ogen heeft of het ondernemen van die unieke wandeltocht in een prachtig natuurgebied. Een maatwerkreis kan een combinatie zijn van een groepsrondreis met verlenging, maar ook een reis compleet van dag tot dag voor u samengesteld met een huurauto of auto met chauffeur.

Themareizen - reizen op maat - Chinese muur

Chinese muur

Samen met u gaat Reisregisseur uw wensen bespreken om een passend reisschema op te stellen. Interesses, ervaringen, mogelijkheden en budget worden bij het samenstellen van het ideale reisprogramma meegenomen. Een reis op maat is niet altijd een synoniem voor duur. U kiest immers zelf voor de standaard van de hotels, wat u wel of niet vooraf geregeld wilt hebben en op welke manier u wilt reizen.

 

 

Reizen op maat kennen geen grenzen!

Neem voor een verleidelijk aanbod, contact op of keer terug naar de themareizen.