Wie ik ben?

Anne Mare van Linde - Reisregisseur

Anne Mare van Linde – Reisregisseur

Reizen is mijn grootste passie en wat een voorrecht is het dan ook dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

Exotische landen, andere culturen, lekker eten en vooral nieuwsgierigheid hebben mij altijd gestimuleerd om de wereld te verkennen.

De ervaring en kennis die deze reizen mij hebben opgeleverd wil ik graag met u delen. Al heel jong wist ik dat ik “iets” in toerisme wilde doen, maar wat dat dan precies moest zijn, werd pas later duidelijk. Na afronding van mijn toeristische opleiding heb ik 10 jaar lang bij diverse reisbureaus gewerkt waarvan 5 jaar als manager van een reisbureau.

Binnen de reiswereld heb ik inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd. Nu ben ik een nieuwe weg ingeslagen door persoonlijk op maat samengesteld reisadvies te bieden bij u thuis of op kantoor op een door u gewenst tijdstip.

Ik bezorg u een prachtige reis!