Werkwijze

In een persoonlijk gesprek bij u thuis of op kantoor, gaan we samen uw wensen inventariseren. U krijgt een op maat samengesteld advies op een voor u geschikt tijdstip.

U hoeft de deur niet uit!

Geen speurtochten meer op internet of twijfel over de juiste reis.

Door jarenlange ervaring en opgedane kennis van diverse bestemmingen, is het advies volledig gegarandeerd op u afgestemd. De reis wordt vervolgens in overeenstemming met u geboekt bij gerenommeerde reisorganisaties.

Of u nu op zoek bent naar een rondreis, strandvakantie, cruisevakantie of een combinatie van dit alles, Reisregisseur kan ieder type reis voor u boeken.

Ook de juiste voorbereiding van onder andere verzekeringen, Schiphol vervoer, autohuur en visa loopt via Reisregisseur. Gedurende het boekingsproces houd ik contact met u om u op de hoogte te houden van de voortgang. Vooraf kan ik stoelen voor u boeken in het vliegtuig of kan ik online inchecken voor uw vlucht.

Mocht u extra bagage mee willen nemen, geef het aan mij door en ik ga dit voor u verzorgen.

Eventuele preferenties worden doorgeven aan de betrokken partners en in geval van een bijzondere reis, zoals huwelijksreis of jubileum, zorg ik voor een kleine attentie. Ook controleer ik uw reisbescheiden en sta te allen tijde voor u klaar voor vragen en tips.

Reisregie van planning tot thuiskomst!

Tell a Friend Tell a Friend